91665401

Ditec

- Beskytter lakken!

 

Vi anbefaler Ditec-behandling av deres bil og har et tett samarbeid med Carshine i Sørlandsparken utenfor Kristiansand.

Bestill time gjennom oss i dag! Bruk skjema under.

Hvorfor Ditec?

Overflaten på en bil er i utgangspunktet ujevn. Dermed kan smuss og andre nedbrytende stoffer fort trenge inn i overflaten og feste seg. Når dette først har skjedd vil hverken vask eller ordinært rensemiddel kunne gjenopprette skaden fullt ut.

Dette er en helt naturlig utvikling for bilers lakk. Men det betyr ikke at bilens opprinnelige glans trenger å være tapt for alltid. Ved rett behandling, der man trenger dypt nok inn i lakkens porer, vil lakkens glans og renhet bli gjenopprettet.

Ditec tilbyr ikke bare en meget avansert dyprengjøring, der lakken blir renset gjennom bruk av effektive kjemikalier. Ditec behandlingen herder også overflaten slik at den er beskyttet mot fremtidige angrep fra forurenset luft, sur nedbør etc. i lang, lang tid.

Fordelene med Ditec er mange. Forskning har vist at produktet øker glansgraden på nye biler med 20 – 40%. Ditec behandlingen bidrar også til å redusere fremtidige vedlikeholdsutgifter med opptil 90%. Vaskebehovet reduseres med 40 – 70%.

Ditec har blitt nøye utprøvd og forsket på i over 35 år. Hundretusenvis av fornøyde kunder har gjort Ditec anerkjent og verdenskjent. Derfor har Ditec ingen problemer med å tilby 6 års garanti til alle sine kunder.

 

(Kilde: Carshine.no)

Navn:  
Telefon:  
E-Post:  
Angående:  

Kontakt oss

Barstølveien 25
4636 Kristiansand S
Tlf: 381 79 900
Mail: bil@autostudio.no

Åpningstider
Mandag - onsdag10.00 - 16.00
Torsdag 10.00 - 18.00
Fredag 10.00 - 16.00
Lørdag 10.00 - 14.00Finansiering

Gunstig Finansiering med Santander


Forsikring

Forhandlerpris fra Autostudio! Gunstig bilforsikring.

LES MER


Garanti

Garantier fra Autostudio!


LES MER

Design og utvikling av Dots as | Powered by Makeweb